UZMAN TIP MERKEZİ İLE PSYCHE DANIŞMANLIK MERKEZİ ARASINDA PROTOKOL

Uzmanlar Tıp Merkezi ile Psyche Danışmanlık Merkezi arasında protokol imzalandı.

Uzmanlar Tıp Hastanesi  tarafından kurum çalışanları ve danışanları ile bakmakla yükümlü olduğu 1. derece yakınlarına (anne, baba, eş, çocuk) ait TÜM BRANŞLARDA hastane tedavi ücretleri üzerinden %20 indirim, poliklinik ve görüntüleme ücretleri üzerinden %10 indirim uygulanacaktır.

Uz. Dr. Psikiyatrist Şakire EREK
1967 yılında Denizli Sarayköy’ de doğdu. ilk, orta ve Lise öğrenimini Denizli’ de tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. (1990) Sonrasında Psikiyatri alanında uzmanlığını almıştır. Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde H2 servisinde uzun yıllar görev almıştır. (2008-2015)

Hasta yorumlarından;

‘ Dr. Şakire Hanım’a ne zaman gitsem her defasında ilgili, samimi ve güzel yaklaşımından ötürü kendimi hep çok daha iyi hissettim. Vermiş olduğu tedavi ve sorunlarıma olumlu yaklaşımı ile çok kötü durumlardayken bile ayağa kalkabilmemde çok yardımcı oldu. Ayrıca ne zaman kendisine muayeneye gitsem her zaman bakımlı, şık ve zarif olması da kendine, işine ve biz danışanlarına ne kadar saygılı olduğunun bir göstergesi bence. Tesadüfen almış olduğum bir randevu sonucunda tanıştığım için kendisi ile çok şanslıyım. Herkese tavsiye ederim.’

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*