BAĞDER YÖNETİMİNDEN PSYCHE DANIŞMANLIK ZİYARETİ

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Bağder Derneği olarak; Uzm .Pedagog Gamze Yücel’i, Psyche Danışmanlık Merkezinde ziyaret ettik. Kendisi Beykent Üniversitesi “Klinik Psikoloji” Bölümü Yüksek Lisans mezunu olmakla birlikte “Bağımlılıkla Mücadelede” GÖNÜLLÜ bir nefer.
Bağımlılıkla mücadelenin eğitim ve bilgilendirme ile başarıya ulaşacağına inanan örnek alınması gereken bir Türk kadını Sn. Gamze Yücel’in “Bağımlılıkla Mücadele” alanında şu an kadar yapmış olduğu projelerini dinledik. Bağder’in çalışmaları hakkında kendisine aktarımlarda bulunduk. Çeşitli öneriler istişare edilirken, Bağder olarak Sn. Uzman Pedagog Gamze Yücel ile görüş birliğinde olduğumuz projeler ile birlikte yol alma kararı aldık.
Ailelere , Lise ve Ortaokul öğrencilerine yönelik muhtelif zararlı alışkanlıklarla mücadele kapsamında önleyici bilgilendirme seminerleri ve bağımlılıkla mücadele konusunda alınacak koruyucu ve önleyici tedbirler ile yapılması gereken çalışmalar hakkında kararlar alındı.
Özellikle uyuşturucuyla mücadele konusunda STK’ lar ile çalışma isteği ve duyarlılığını ifade eden Gamze Yücel’i gönüllü bizlere göstermiş oldukları yakın ilgiden, duyarlılıklarından dolayı Bağımlılıkla Mücadele Derneği (BAĞDER) yönetimi adına Teşekkür ediyoruz.  Uyuşturucu ile mücadeleyi birlikte kazanacağız.
HABER AYRINTILARI  İÇİN; http://bagder.org/
11.12.2019